Güçlü Tarafsız Hızlı Haber
$ DOLAR → Alış: 29,42 / Satış: 29,54
€ EURO → Alış: 32,55 / Satış: 32,68

Değişim Sanatı

Crea Crea
Crea Crea
  • 23.06.2020

Merhaba, sizlere bu haftaki yazımda Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Değişim Sanatı Değişim Programı”ndan bahsedeceğim.


İsterseniz önce değişimin ne olduğu ile ilgili kısa bir giriş yapalım.

Değişim, belirli bir süreç içinde ortaya çıkan değişikliklerin tümüne denir. Yaşamın olmazsa olmaz bir kuralıdır değişim. Değişim ile gerçekten yaşadığınızı ve var olduğunuzu hissederseniz.

Değişim, bir maceradır. Heyecan dolu bir serüvendir. Kendini değişime kapatmış biri heyecansız bir hayat sürer ve tıpkı bir ölü gibi yaşar. Değişime direnç ne kadar az ise, o kadar güçlü bir değişim gerçekleşir. Değişime olan direnç kararlılık ile yok olur.Zeka uyandığında ve aktif hale geldiğinde kararlılık düzeyi yükselir ve her türlü direnç kırılır.

Eğer değişimin gerçekleşmesini istiyorsanız hayatınızı kendiniz yönetin. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Bu hayat, sizin hayatınız.
Değişim zaman içinde gerçekleşir ve değişimin belli bir zamanı vardır. Pozitif ve kalıcı değişimin gerçekleşmesi için, Dünya Değişim Akademi’sinde uygulanan “Degişim Sanatı Değişim Programı”nı uygulayabilirsiniz. Böylece başarı katlanarak artacak ve siz, kendi değişiminizin kaptanı olacaksınız.

Değişimi engelleyen her şey böylece ortadan kalkacak, destekleyen şeyler belirecektir. Herkes, yaşamında bir değişim ister ama değişimin nasıl ve ne şekilde olacağını tam da bilemez. “Değişim Sanatı Değişim Programı” ile değişimin dinamiklerini ve aşama aşama nasıl gerçekleştiğini kendinizde göreceksiniz. Herkesin değişimine de katkıda bulunabileceksiniz.

Değişimi engelleyen şeylerden biri de, alışkanlıklardır. Alışkanlıklar ve yaşam şekli yüzünden aynı eylemler tekrarlanmaya devam eder. Bunları değiştirmenin yolu değişimden geçer. İçsel değişim sayesinde tüm kalıplardan kurtulabilirsiniz.

“Değişim Sanatı Değişim Programı”ile özgüveniniz artacak ve sağlıksız yaşam alışkanlıklarınız sizi bırakacak. Bu, doğal ve kendiliğinden olacak. Endişe, kaygı, korku ve beklentilerden özgürleşince yaşam daha anlamlı gelecek. Değişime uyum sağlayacak ve yaşamınızı yönetebileceksiniz. Davranışlarınızın farkında olacak ve duygularınız üzerinde hakimiyet kazanacaksınız.

Değişim tıpkı bir rüzgar gibidir. O rüzgar bir kez bünyeye nüfuz etti mi değişim, hayatınızın olmazsa olmazı olur. Değişim sürekli devam eden bir süreç haline gelir.

“Değişim Sanatı Değişim Programı” 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada değişimin nasıl gerçekleşeceğine yönelik teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Bu program sayesinde hep yeni olana adım atacaksınız. Hayatınız yenilecek ve tıpkı bir simya gibi dönüşeceksiniz. Farkındalığınız yükselecek ve şu anda kalabileceksiniz. Aynı yaşam olaylarına farklı tepkiler verebileceksiniz. Bu da sizi her an yaşamla diyalog halinde tutacak.

Önce kendiniz ve sonra tüm insanlık için bir adım atın. Kendinizi değiştirerek toplumu değiştirebilirsiniz. Sitemizden bizimle iletişime geçebilir ve “ Değişim Sanatı Değişim Programı”nı hemen uygulayabilirsiniz.

Neval Kütük
Dünya Değişim Akademi
Değişim Uzmanı

YAZARIN SON YAZILARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

izmir haber