Güçlü Tarafsız Hızlı Haber
$ DOLAR → Alış: 31,98 / Satış: 32,11
€ EURO → Alış: 34,63 / Satış: 34,77

DEVRİM MUCİZESİ

Crea Crea
Crea Crea
  • 02.07.2020

Gerçek devrim mücizesi nedir? Bunu Dünya Değişim Akademisi’ndeki Değişim Uzmanlarına sorduk.

”Bir insanın Mutlak ile temasa geçmesi için O’ na gitmesi gerekmiyor, sadece devrimsel uyanış yaşaması yeterlidir. İçsel devrim bireyi uyandıracak ve arayışın yoğunlaşmasını sağlayacaktır. Sadece varlığına devrimsel bir tohum ek: ”Devrimi gerçekleştireceğim ve hiçbir şey bana engel olmayacak” de.

Birdenbire içsel devrim gerçekleşecek ve devrimsel gerçeğe uyanacaksın. O zaman devrimsel değişime şaşıracaksın. Devrimi gerçekleştirmek için sadece güçlü bir arzu olmalıdır. İşte o zaman devrimsel mucize gerçekleşecektir.

İçsel devrim gerçekleşince seni sayısız süprizler bekliyor olacak. Her fiziksel bedenin fizyolojik bir saati vardır. Maddi beden son derece hassas bir zaman kavramına sahiptir. İçsel devrimin gerçekleşmesini beden saati belirlemektedir.

İçsel devrim her ne kadar metafizik bir olgu olsa da fizik bedenin saatiyle işbirliği içindedir. Devrimin hızlanması için içtenlik, dürüstlük ve samimiyet son derece önemlidir. Tüm içtenliğinle: ” Devrimi gerçekleştireceğim” de.

Bunu söylerken içten ol! İçten içe kuşkulanıp durma. Olumsuz düşünceler devrimi engeller. Kendine güven – içsel devrim gerçekleşecektir. Ayrıca metafizik uykuda devrimin gerçekleşmesini dile ve ” devrim gerçekleşti” de.

Metafizik uyku, uyurken bilinçli olmak, uykudayken kim olduğunu yani ebedi ruhi varlık olduğunu bilmek ve varoluşun ne olduğunun farkında olmak demektir. Fizik beden uyurken metafizik bilincin uyanık olması metafizik uykudur.

Eğer insan devrimsel bir uyanış için eksiksiz arzuya sahipse, devrime uyanacaktır. Dünyasal bir uykuda bulunmaya karar veren bireydir ve bu uykudan devrimsel uyanış sayesinde çıkabilecek olan da bireydir.

Değişim Uzmanı

Şirvan Yücel

YAZARIN SON YAZILARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI
  1. Sema İslim dedi ki:

    Müthiş..yaşasın içsel devrim✌

YORUM YAZ

betnis giriş
betnis
yakabet giriş