Güçlü Tarafsız Hızlı Haber
$ DOLAR → Alış: 29,11 / Satış: 29,23
€ EURO → Alış: 32,05 / Satış: 32,18

Merhamet Nefesi

Crea Crea
Crea Crea
  • 26.08.2020

Köşe Yazıları – Merhamet almak değil vermekle ilgilidir. Siz, beklentisizce verdiğinizde içinizde merhamet çiçeği açar ve rayihasını her tarafa yayar. Böylece herkes içinde merhamet hissetmeye başlar.

Merhamet sayesinde doğru ile yanlışı ayırt edebilir ve zekayı uyandırabilirsiniz. Keskin bir görüşe sahip olur, görünenin arkasındaki gerçekleri görebilirsiniz. Sezgilerinizi kullandıkça zihnindeki düşünceler sizi eskisi gibi etkilemez. Zihinsizliği, zamansızlığı ve sonsuzluğu deneyimlersiniz.

Merhamet dolu olduğunuzda zeka uyanır ve isabetli kararlar verirsiniz. Öz merhamet ile dolarsınız. Yani kendinizi sever, sayar, kendinize saygı gösterirsiniz. Kendinize olan yargılardan ve eleştirilerden kurtulduğunuzda hafiflersiniz. Başkalarını da sevmeye başlarsınız. Kendinizi affeder ve hatalarınızı kabul edersiniz. Aynı hataları tekrarlamazsınız. Anda kalmanın hazzını yaşarsınız. Şunu unutmayın, içinizde öz merhamet yoksa kimseye merhamet de duyamazsınız. Her şey ilk önce kendinizden başlar.

Merhamet kafa değil kalp ile ilgilidir. Merhamet çiçeği yüreğinizde açtığında kalbiniz yumuşacık olur, herkesin kalbini ısıtırsınız. O zaman herkes size çekilmeye başlar.

Merhameti bir kişinin gözlerine bakıp bile aktarabilirsiniz. Konuşmanız gerekmez. Çünkü zaten merhamet sizin öz doğanızda vardır. Sadece onu ortaya çıkarmak gerekiyor. Merhamet çiçeği gönülleri saflaştırır, sizi masumlaştırır.
Merhamet dolu insan sevgiyi derinden hisseder ve o sevgiyi herkesle paylaşır. Merhamet hissetmek değildir çünkü hissetmek duygusallaşmaktır. Merhamet özgürlükle ilgilidir. Duygusallığın ve hassasiyetin merhametle bir ilgisi yoktur.

Siz, ebedi özünüze odaklandığınızda içinizdeki saf merhamet ortaya çıkar. Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Merhamet Sanatı Değişim Programı” sayesinde özünüze merkezlenerek merhamet çiçeğini kalbinizde açtıracaksınız. Merhamet sayesinde saf sevgi çiçek açar.

“Merhamet Sanatı Değişim Programı” 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika sürüyor ve her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada gerçek merhamet ile ilgili teorik bilgilendirmeler yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim teknikleri ile yepyeni bir insan olacaksınız. “Merhamet Sanatı Değişim Programı” sizi YENİ bir İNSAN yapacak. Aydınlanacak ve hayata bambaşka bir gözle bakacaksınız, merhamet gözüyle.

Merhamet içinizdeki tüm negatiflerden sizi arındıracak ve pozitif ile dolduracak.

Neval Kütük
Dünya Değişim Akademisi
Değişim Uzmanı

YAZARIN SON YAZILARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

izmir haber