Güçlü Tarafsız Hızlı Haber
$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

STRES ARTIŞI

Crea Crea
Crea Crea
  • 16.12.2020

Bu durumun nedenini Dünya Değişim Akademisin’ndeki Değişim Uzmanına sorduk çok etkili ve ilk kez açıklanan bilgileri sizlere aktarmaya aracı oluyorum.

” Yeryüzündeki bütün çatışmaların nedeni yanlış anlama ve yanlış anlamadan kaynaklanan strestir. Zira kadın ve erkek farklı dillerde konuşuyor ve birbirlerini anlamıyor. Peki çözüm nedir? Çözüm empati kurma yetisini kullanarak strese girmemektir.

Kadın ve erkek birbirlerine sarıldıklarında stres ortadan kalkar ve sarılma aracılığıyla insan sonsuz yaşamın içine girer çünkü sarılan bedenlerin içindeki öz sonsuz yaşama sahiptir. Varoluşsal aşk insanı gevşetir çünkü stresini alır.

Koşulsuz sevgi olmazsa insan stresini atamaz ve gevşeyemez. Birey gevşediğinde ve stresten özgürleştiğinde, yaşamı sevgiyle dolar. Gergin ve stres dolu insan âşık olamaz. Zira gerginliğin nedeni dünyevi amaçlardır.

Stresli insan başarılı olur ama koşulsuzca sevemez çünkü koşulsuz sevgi amaçsızdır. Koşulsuz sevgi amaçsızdır çünkü var olmak için var olur, herhangi başka birşey için değil. Koşullu sevgi ise amaçlıdır, o yüzden de stres yapar.

Servet bir araçtır ama sevgi değil. İnsan sevgiyi bir araç gibi kullanmaya başlarsa strese girer. Strese girmemek için sevgi nedensiz olmalıdır. Zira koşulsuz sevgi kendi içinde sondur, varoluş noktasıdır çünkü devamında sadece sevgi var.

Dünyevi bir amaç olduğunda zihin bu amaç doğrultusunda düşünür ve sevgi azalır, stres ise artar. Dünyevi amaca varmak için uğraşan zihin gerilecek ve strese girecek çünkü amaç şimdi değil, gelecekte yerine getirilebilir.”

YAZARIN SON YAZILARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

betnis giriş
betnis
yakabet giriş